Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όταν κατέρρευσε τμήμα από το στηθαίο ταράτσας οικοδομής στην οδό Βενιζέλου, λίγα μέτρα πριν τη συμβολή της με την Ίωνος Δραγούμη.
Το κομμάτι, μήκους αρκετών μέτρων, αποκολλήθηκε και κατέληξε στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, του οποίου έσπασε τα τζάμια.



Ευτυχώς, την ώρα της κατάρρευσης υπήρχε κίνηση πεζών και οχημάτων, ωστόσο κανείς δεν τραυματίστηκε – γεγονός που αποδίδεται κυριολεκτικά σε τύχη.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, που απέκλεισε την περιοχή με κορδέλες ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπεί η διέλευση πεζών μέχρι να απομακρυνθούν τα μπάζα και να ελεγχθεί η στατικότητα του κτιρίου.
Οι ένοικοι της οικοδομής ενημερώθηκαν, ενώ αναμένεται να κληθεί μηχανικός για την εκτίμηση των ζημιών και των αιτιών της κατάρρευσης.




















