Καταυλισμός παράνομων μεταναστών… ο ορεινός όγκος του Σουφλίου

Αναγνώστης του evros24.gr, κάτοικος του Μεγάλου Δερείου μας έστειλες τις παρακάτω εικόνες ζητώντας μας, να της δημοσιεύσουμε για να αποδείξει το αληθές των όσων μας γράφει.

Με αφορμή δηλώσεις υπουργών που άκουσε πως έχει μειωθεί η εισροή παράνομων μεταναστών στον Έβρο και ότι λαμβάνονται καθημερινά μέτρα για την αποτροπή του φαινομένου μας γράφει ο αναγνώστης μας:

«Που την έχουν δει τη μείωση των παράνομων μεταναστών; Σας διαβεβαιώνων ότι δεν έχει μειωθεί καθόλου απεναντίας έχει αυξηθεί. Δεν τους σταματάει ούτε η βροχή ούτε το χιόνι. Στα χωριά Μαυροκκλίσι, Κόριβος, Μεγάλο Δέρειο, Ρούσσα, Γονικό, Πετρόλοφος, Σιδηροχώρι, οι κάτοικοι έχουμε αγανακτήσει. Βρίσκουμε στα μαντριά μας καθημερινά δεκάδες άτομα. Έχουν γεμίσει οι δρόμοι και το δάσος με ότι αφήνουν πίσω τους.

Καθημερινά αυτοκίνητα με βουλγάρικες και ρουμάνικες πινακίδες τους μαζεύουν και τους μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας».

Επίσης, συνεχίζοντας υποστηρίζει ότι μέχρι πριν ένα μήνα ο στρατός περιπολούσε στα παραπάνω χωριά και τους μάζευε. Το τελευταίο διάστημα αυτό έχει σταματήσει, ενώ η αντινομία εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και τις περισσότερες φορές ακόμα κι όταν οι κάτοικοι τηλεφωνούν για να καταγγείλουν κλοπές και φθορές δεν ανταποκρίνονται.