ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΚατασκευή μονάδας ηλιακής ξήρανσης ιλύος στην Ορεστιάδα

Κατασκευή μονάδας ηλιακής ξήρανσης ιλύος στην Ορεστιάδα

Η ΔΕΥΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συγκαταλέγεται στις πρώτες ΔΕΥΑ της χώρας που προχώρησαν στην υπογραφή σύμβασης ενός πολύ σημαντικού έργου για την περιοχή με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΙΛΥΟΣ ΕΕΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ»

Το έργο αφορά στην κατασκευή μιας νέας μονάδας η οποία θα επεξεργάζεται την αφυδατωμένη ιλύ που παράγεται από την Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων της Ορεστιάδας.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω μονάδας θα επιτευχθεί τόσο η μείωση του όγκου, όσο και η σταθεροποίηση – υγιεινοποίηση της αφυδατωμένης ιλύος με απώτερο στόχο την επίτευξη υψηλού ποσοστού αξιοποίησής της και την περαιτέρω διάθεσή της στην γεωργία. Λύνεται ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 4.650.000,00 ευρώ με ΦΠΑ και ο χρόνος υλοποίησης ανέρχεται σε 24 μήνες .

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια