Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025
-1.1 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΚαιρός: Παραμένει ψηλά και σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Παραμένει ψηλά και σήμερα ο υδράργυρος – Πού αναμένονται βροχές

Στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά και τα νότια πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ και το απόγευμα στα ανατολικά πρόσκαιρα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 21 και 32 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, όπου στα ορεινά πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 και στα ανατολικά έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου η θερμοκρασία φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Η Λαϊκή Αγορά της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη λόγω Πρωτοχρονιάς

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, η λαϊκή...

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και οι τομείς ευθύνης στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, καθορίζονται αναλυτικά οι...

Προσωπικό αναζητά το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης αναζητά προσωπικό για την ενίσχυση της ομάδας του, στο πλαίσιο...

Εγνατία Οδός: Νέος πονοκέφαλος για τους οδηγούς – Αυξήσεις έως 25% στα διόδια της Θράκης από 1/1/2026

Από τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου 2026 τίθενται σε ισχύ οι νέες αυξημένες τιμές...

Παρόμοια