fbpx
6.9 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Καινούργιο μηχάνημα έργου αγόρασε η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Το πρώτο καινούργιο μηχάνημα έργου που αγοράστηκε από την υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. μετά από 30 χρόνια το παρελήφθη σήμερα, για να συμπληρώσει και να ενισχύσει τον στόλο των οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Α. (τα οποία από τα πολλά χρόνια λειτουργίας είναι κουρασμένα),δίνοντας την δυνατότητα άμεσης παρέμβασης στα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών.

“Από την ανάληψη των καθηκόντων μας και έπειτα, έγινε ολικό ρετουσάρισμα σε όλο τον υφιστάμενο στόλο οχημάτων της υπηρεσίας, όπως έχουμε αναρτήσει και πριν 2 χρόνια, τα οποία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφηνε αναξιοποίητα και ασυντήρητα και πλήρωνε δυστυχώς η υπηρεσία χιλιάδες euro στα συνεργεία για επισκευή.

Η συντήρηση από το 2019 γίνεται από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, εξοικονομώντας χιλιάδες euro που δαπανούνταν πριν για φθορές από την μη συντήρηση και από τις φυσικές φθορές των μηχανημάτων που φέρνει ο χρόνος .

Οι λόγοι για τους οποίους η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Λαμπάκη και των Προέδρων που είχε στην Δ.Ε.Υ.Α.Α. ,που άφηναν αναξιοποίητο των στόλο οχημάτων και τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Α. είναι προφανής, αφού οδηγούσαν τα πάντα προς την ιδιωτικοποίηση , με φόβο αν συνέχιζαν να είναι στο τιμόνι του Δήμου να αναλάβει κάποια στιγμή ιδιώτης, (καταστροφή για τον τόπο) να μπορεί να ρυθμίζει ακόμη και τις τιμές των τιμολογίων (τιμολογιακή πολιτική).

Αυτό αποδεικνύεται και με όσα αναφέρω παραπάνω καθώς και με την απόφαση τους να μην στελεχώσουν την υπηρεσία το 2018 ,στην μοναδική ευκαιρία που βγήκε από το 2010 που υπάρχει η απαγόρευση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού .

Στα απανωτά αιτήματα μας και νύξις προς την κυβέρνηση μέσω Βουλευτών αλλά και με τηλεδιασκέψεις και δια ζώσης για στελέχωση της υπηρεσίας με μόνιμο προσωπικό, μόλις προχθές στην τελευταία επίσκεψη Κυβερνητικών στελεχών πήραμε την διαβεβαίωση πως θα ανοίξουν τον ΑΣΕΠ και θα μπορέσουν να γίνουν προσλήψεις .

Ήταν επιτακτική ανάγκη η αλλαγή της Διοίκησης στον τόπο μας το 2019 αφού η προηγούμενη Δημοτική Αρχή οδηγούσε αρκετά πράγματα στην καταστροφή , με το περιτύλιγμα πως οι ενέργειες αυτές γίνονται για το καλό του τόπου.
Μόνο να αναφέρουμε πως ένας ιδιώτης όταν του ανατίθεται μια περιοχή δαπανούνται διπλάσια χρήματα από ότι αν είχες δικούς σου εργαζομένους καθώς επίσης και η εμπειρία που έχουν η οποία δεν μεταλαμπαδεύεται .

Ως Δημοτική Αρχή τιμούμε τους εργαζόμενους και τα χρήματα των πολιτών με ουσιαστικές παρεμβάσεις οι οποίες θα έχουν μεγάλη διάρκεια .
Τέλος στο νέο μηχάνημα έργου αγοράσαμε και extra εξαρτήματα (σφύρα, διάφορα μεγέθη κουβάδων) για τοποθέτηση , καλυτερεύοντας έτσι την λειτουργία του μηχανήματος και διευκολύνοντας τους εργαζόμενους για την αμεσότερη αποκατάσταση των διαρροών” .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr
spot_img

Διαβασε και αυτο

Συναντήσεις εργασίας για την τουριστική ανάπτυξη διοργανώνει η Περιφέρεια ΑΜΘ σε...

Δύο συναντήσεις εργασίας σε Καβάλα και Δράμα με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη...