fbpx
28 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Η “αλήθεια” του Βαγγέλη Λαμπάκη για το αθλητικό μπαλόνι

- Χορηγούμενη-

1) Λειτουργούν τουλάχιστον 4 στην Ελλάδα και πολλά στην Ευρώπη.
2) Η προκήρυξη έγινε από την υπηρεσία.
3) Η βάση του προβλέπεται να κατασκευασθεί με κανονική άδεια, βάσει της διακήρυξης.
4) Το μπαλόνι (θόλος) είναι φουσκωτή λυόμενη κατασκευή που θα στήνεται και θα αποσύρεται κάθε καλοκαίρι.
5) Ο ανάδοχος που ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ( η οποία αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου ) προσκόμισε αυτά που ήταν απαραίτητα ήτοι : Τεχνική Έκθεση, τεύχος φωτοτεχνικής μελέτης, αρχιτεκτονικά σχέδια, στατικά ( ξυλότυπος θεμελίωσης, ΗΜ & πιστοποιητικό στατικής επάρκειας).
6) Η θεμελίωση του είναι σημειακή επί του εδάφους και είναι εξ ολοκλήρου από ξηρά δόμηση.
7) Η αδειοδότηση των φουσκωτών αθλητικών εγκαταστάσεων δηλ. χωρίς υποστυλώματα ή άλλα δομικά στοιχεία ελέγχονται ως προς την λειτουργικότητα τους από την Γ.Γ.Α. γεγονός που δεν επηρεάζει την έκδοση Ο.Α.- διοικητική πράξη ( έγκριση Εργασιών μικρής κλίμακας)

Επομένως η άδεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας έπεται της τοποθέτησης του θόλου και αφορά στην λειτουργία της όλης εγκατάστασης.
Σ’ άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της Δράμας, το αθλητικό μπαλόνι δεν έχει καν άδεια μικρής κλίμακας αλλά ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.

Τέλος οι αμπελοσοφίες περί ασφάλειας που υποστηρίχθηκαν από τον κ. Ζαμπούκη και τον αντιδήμαρχο του, θυμίζουν αναχρονιστικές νοοτροπίες ανθρώπων που γυρίζουν την πλάτη τους στην επιστήμη και στην εξέλιξη, συντηρούν με ευλάβεια την γραφειοκρατία με δεδομένο ότι όπως όριζε η διακήρυξη και έγινε δεκτό από την διαγωνιστική επιτροπή, η πιστοποίηση του υλικού ( υφάσματος ) περί της αντοχής του θόλου, προέκυπτε από την κατάθεση των πιστοποιητικών περί εγγύησης την ανθεκτικότητας του υλικού από εργοστάσια της δυτικής Ευρώπης που τροφοδοτούν τα αθλητικά μπαλόνια σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη.

- Χορηγούμενη-

Άρα λοιπόν στον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ με τα παραπάνω αληθή στοιχεία θα πάνε αυτοί, που χάριν της ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ έβλαψαν τον Δήμο κατά 300.000,00€ ( γιατί παρήλθε στις 04-12-2019 η προθεσμία παραλαβής της φουσκωτής λυόμενης κατασκευής), παρά την επιθυμία των εχόντων αναλάβει υπηρεσία να με λασπολογούν.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο κ. Ζαμπούκης έσπειραν το φόβο στους αρμόδιους υπαλλήλους και τούτο προκύπτει από τα έγγραφα που υπάρχουν και αποστέλλονταν από την μια επιτροπή στην άλλη κι’ αυτό γιατί εκτός των άλλων οι διοικούντες σήμερα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ κυριολεκτικά, με πρώτο τον κ. Ζαμπούκη, χωρίς ν’ αντιλαμβάνονται ότι σ΄αυτές τις θέσεις ευθύνης πρέπει να παράγουν έργο με πολιτική γενναιότητα την οποία απέδειξαν ότι δεν έχουν .

Σε επισφράγιση των προαναφερομένων δημοσιοποιώ το με αριθ. πρ. 4215/29-11-2019 έγγραφο του τμήματος πολεοδομικού σχεδιασμού και εφαρμογών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

- Χορηγούμενη-

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου στην κορύφωση της Εβδομάδας Εμπορίου 2020 – τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (βίντεο)

Με μέριμνα για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 κορυφώθηκε εχθές, Πέμπτη 6 Αυγούστου, η Εβδομάδα Εμπορίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Στόχος αυτής ήταν, μεταξύ άλλων, μέσω των μεγάλων εκπτώσεων στα καταστήματα να «ανακουφιστεί» έστω και λίγο η τοπική αγορά.
- Χορηγούμενη -