Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
20.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΓηροκομείο στο Βόρειο Έβρου ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Γηροκομείο στο Βόρειο Έβρου ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Την αναγκαιότητα λειτουργίας Γηροκομείου στην περιοχή του Βορείου Έβρου για την φροντίδα των ηλικιωμένων της περιοχής, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ορεστιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θεωρούμε απόλυτα δικαιολογημένο το παράπονο των απόμαχων της ζωής της περιοχής μας γιατί διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις αλλά και οι Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές τους ξέχασαν και δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας. Ποτέ δεν χρηματοδότησαν και δεν λειτούργησαν μια μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων, ενός γηροκομείου, για να βρίσκουν εκεί μια ζεστή γωνιά και λίγη φροντίδα οι παππούδες και οι γιαγιάδες της περιοχής μας, στα δύσκολα χρόνια της 3ης ηλικίας.

Οι ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες. Η πολιτική τους είναι ανάλγητη. Είναι η πολιτική της ΕΕ που για να είναι επιλέξιμο ένα έργο πρέπει να εκπληρώνει τη γνωστή προϋπόθεση «κόστους – οφέλους».

Η Λαϊκή Συσπείρωση χρόνια τώρα αναδεικνύει το πρόβλημα και πρωτοστατεί για να λειτουργήσει επιτέλους και στην περιοχή μας μια μονάδα όπου θα βρίσκουν ζεστασιά και φροντίδα οι ηλικιωμένοι της περιοχής μας.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, να τιμωρήσουν τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις που στις πολιτικές τους, οι ανάγκες των ηλικιωμένων δεν έχουν προτεραιότητα, είναι κόστος.

Αποφασιστικά να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφέρεια για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις τον αγώνα και να λειτουργήσει επιτέλους στην περιοχή μας μια μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων».

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια