Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΓ. Ζαμπούκης: "Ο Ε. Λαμπάκης στρέφεται εναντίον των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών,...

Γ. Ζαμπούκης: “Ο Ε. Λαμπάκης στρέφεται εναντίον των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων και των πολιτών στους οποίους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης οφείλει χρήματα”

Ένσταση Λαμπάκη κατά της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ζητούμε συγνώμη από τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα διαβάσουν το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ως πρωταπριλιάτικο ψέμα εκλάβαμε στην αρχή την προσφυγή κατά των αποφάσεων της 4ης τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ κ. Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ο κ. Λαμπάκης προφανώς με τις ευλογίες των συνεργατών του, επιθυμώντας  ως συνήθως να πλήξει άκομψα το κύρος της Δημοτικής Αρχής, στρέφεται ουσιαστικά εναντίον των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων και των πολιτών στους οποίους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης οφείλει χρήματα από υλοποιηθέντα ή εν εξελίξει έργα, αγορές προϊόντων και  υπηρεσιών  κ.ά. οφειλών που δημιουργήθηκαν από τις αρχές ακόμα της δικής του θητείας – οικονομική χρήση 2011.

Με την πράξη αυτή ο κ. Λαμπάκης και οι συνεργάτες του, στόχο έχουν να καθυστερήσουν οι πληρωμές προς πολίτες και επιχειρήσεις, την τραγική αυτή περίοδο, που αγωνίζονται να επιβιώσουν επαγγελματικά και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η εξέταση και η έκδοση απόφασης επί της ένστασης από την αποκεντρωμένη διοίκηση, αβέβαιου χρονικού διαστήματος .

Ο λόγος…;

Η λήψη απόφασης διά περιφοράς και όχι διά τηλεδιασκέψεως!

Το αναπάντητο;

Βάλλει κατά του κύρους μόνο των πληρωμών των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων και των πολιτών και όχι κατά των υπόλοιπων θεμάτων που ελήφθησαν αποφάσεις με τον ίδιο “προσβαλλόμενο” τρόπο.

Η ειρωνεία;

Ότι με την ίδια αυτή πράξη, ο κ. Λαμπάκης δημιουργεί πρόβλημα και στα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και για τα οποία βοά ότι είναι δικά του ….

Για μια ακόμη φορά ο κ. Λαμπάκης και η παράταξή του δηλητηριάζουν την πολιτική, την κοινωνική και την οικονομική ζωή του τόπου μας, σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όπου η πατρίδα μας και ολόκληρος ο κόσμος μαστίζονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι προφανές ότι για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες και για τις  προσωπικές τους επιδιώξεις, δε διστάζουν να βάλουν σε ταλαιπωρία την τοπική μας κοινωνία.

Δυστυχώς δεν είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ευτυχώς που οι Δημότες θυμούνται και κρίνουν αυστηρά.

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να  διαβάσει τις αιτιάσεις του κ. Λαμπάκη στην επισυναπτόμενη προσφυγή του πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

                                                                                                                         ΕΝΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΑΚΗ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ανακατατάξεις στη διοικητική πυραμίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Πληροφορίες για αλλαγές σε Αντιδημάρχους και Προέδρους

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχωρά σε σημαντικές...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και ενός πυροβόλου όπλου

Συνελήφθη την 15-8-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού...

Καιρός : Ολική μεταβολή του σκηνικού με καταιγίδες και αστάθεια από σήμερα Κυριακή έως και την Τρίτη

Στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα...

Παρόμοια