Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
16.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΓ. Βαταμίδης: Αναμόρφωση αθλητικών χώρων πορς όφελος των πολιτών

Γ. Βαταμίδης: Αναμόρφωση αθλητικών χώρων πορς όφελος των πολιτών

Σχετικά με τα έργα που γίνονται στο ένα από τα δύο γήπεδα του Κέντρου Νεότητας, ο Γιάννης Βαταμίδης με ανάρτησή του στο fb ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω γήπεδο θα είναι ελεύθερο προς χρήση για το κοινό, και παράλληλα αναφέρει τις παρεμβάσεις που γίνονται σε αθλητικούς χώρους της πόλης, έτσι ώστε να αναμορφωθούν και να παραδοθούν στους πολίτες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Τους επόμενους μήνες θα κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να ανακατασκευάσουμε και το δίπλα γήπεδο του μπάσκετ με τάπητα ελαστομερούς υλικού το οποίο θα είναι επίσης ανοιχτό για τους δημότες.

Επιπλέον με την ίδια εργολαβία στοχεύουμε να δώσουμε φως στο χώρο ώστε τα παιδιά μας να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν περισσότερες ώρες και με περισσότερο χρώμα.

Μέσα σε αυτή την εργολαβία είναι και η ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ του Φώτης Κοσμάς καθώς και κάποιοι άλλοι χώροι σε όλη την έκταση της πόλης για το κοινό.
Για όσους δεν το γνωρίζουν επίσης, στα έργα που ξεκινούν σύντομα στα πλαίσια του σχεδίου για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο beach volley, ένα beach handball και μία πίστα skateboard (οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές).

Τέλος αυτές τις ημέρες χορηγούμε ανταλλακτικά για επισκευή κυρίως μπασκετών σε Δημοτικά μας σχολεία.

Δεν έχουμε σκοπό λοιπόν να κόψουμε το παιχνίδι στα παιδιά μας. Αντιθέτως να τους δώσουμε περισσότερο χώρο. Επίσης τα 14 νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του Δήμου μας για το κοινό”.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια