Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, 2025
18.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΜε φόρα η Ελλάδα U21, δυσκολεύεται ο Ολυμπιακός

Με φόρα η Ελλάδα U21, δυσκολεύεται ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνονται απόψε οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για το παράθυρο του Οκτωβρίου. Φυσικά, οι αναμετρήσεις στη ζώνη της Ευρώπης ξεχωρίζουν, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και στο μπάσκετ, αφού έχουμε μάχες ελληνικών ομάδων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

506. Λετονία U21 – Ελλάδα U21 (17:00)

Η εκκίνηση, όμως, θα γίνει με τα προκριματικά των U21. Είναι δεδομένο πως η Ελλάδα έχει αναπτυχθεί αρκετά στην παραγωγή ταλαντούχων παικτών, κάτι που το βλέπουμε ξεκάθαρα από την αντρική ομάδα. Ωστόσο, αυτό είναι έκδηλο και στους πιτσιρικάδες, με την U21 να κάνει την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και να περνάει με 3-2 από την έδρα της Γερμανίας, οδηγώντας μάλιστα την κούρσα του ομίλου με 2/2 νίκες. Τώρα θα κάνει… μια τρύπα στο νερό εάν δεν κερδίσει την αδύναμη Λετονία, μπορώντας να φτάσει και σε καθαρό σκορ. Στο αποδεκτό 1.71 βρίσκουμε το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 για ένα από τα 10 δωρεαν προγνωστικα της ημέρας!

5233. Ολυμπιακός – Εφές (21:15)

Περνάμε στο μπάσκετ και στην κορυφαία διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστικός απόψε σε ένα υψηλών απαιτήσεων ματς, παρότι άφησε αρκετή ενέργεια. Επιπλέον ο κόουτς Μπαρτζώκας μετράει απουσίες και η Εφές σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Οι Τούρκοι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, θα τους στηρίξουμε με διπλό +6.5 χάντικαπ στο 1.95.

550. Πορτογαλία – Ουγγαρία (21:45)

Επανερχόμαστε και κλείνουμε με ποδόσφαιρο. Στον έκτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, η Πορτογαλία οδηγεί την κούρσα. Πάντως, στο τελευταίο ζορίστηκε και χρειάστηκε ένα γκολ στο φινάλε για να επικρατήσει με 1-0 της Ιρλανδίας, κάνοντας έτσι το 3Χ3. Πράγμα που σημαίνει πως εάν επικρατήσει και απόψε, θα εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στο Μουντιάλ. Βέβαια, η Ουγγαρία είναι σκληρό καρύδι και μπορεί να προκαλέσει ζητήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ποντάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες (G/G) σε απόδοση 1.81.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Με άρωμα Θράκης τα Blind Auditions του The Voice – Πέρασαν στην επόμενη φάση δύο νεαρές συμμετέχουσες από Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Με έντονο θρακιώτικο «άρωμα» κύλησε το αποψινό επεισόδιο των Blind Auditions της δημοφιλούς μουσικής...

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο 14χρονου στην Ξάνθη

Συνελήφθη ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για έκθεση Την 12-10-2025 το...

Σταμάτης Γονίδης live στην Αλεξανδρούπολη – Μία βραδιά που θα γράψει ιστορία στη «Νεράιδα»

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για μια μοναδική εμφάνιση στη...

Ορεστιάδα: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (12-10-2025) το απόγευμα σε αγροτική οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος...

Παρόμοια