Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΦεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το Σάββατο 8/9 στην Αλεξανδρούπολη

Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το Σάββατο 8/9 στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στο πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Οστόσο η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τα θρασύδειλα φασιστοειδή που μέσα στο σκοτάδι βάλθηκαν να κατεβάσουν τα πανό που ενημέρωναν για το επικείμενο φεστιβάλ.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή της τονίζει:

“Είναι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα εμποδίσουν το Κόμμα να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας και μέσα από το φεστιβάλ.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ. Σε αυτή την πορεία του το Κόμμα μας γνώρισε διώξεις και τρομοκρατία, αλλά ποτέ δεν τα δίπλωσε. Πιο αποφασιστικά συνεχίζουμε για την επιτυχία του φεστιβάλ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους όσους πλήττονται από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα κέρδη των λίγων, να έρθουν σε επαφή με την επαναστατική πολιτική του ΚΚΕ. Είναι η μόνη διέξοδος και απάντηση στο «κάτι πρέπει να γίνει» που ακούγεται ολοένα και πιο συχνά και η μόνη απάντηση στη μοιρολατρία και στο «τίποτα δε γίνεται».

Έλα και εσύ στο φεστιβάλ στην Αλεξανδρούπολη, 8 Σεπτέμβρη μετά τις 20:00 στο πάρκο Ακαδημίας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του”.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Αλεξανδρούπολη: Εγκαταλείφθηκε το εμβληματικό έργο τηλεθέρμανσης Φερών – 10 εκατ. ευρώ για άλλα έργα

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της εταιρείας «ΤΑΡ AG» ενέκρινε...

Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση “Ο Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων” στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Ο Ελλάδα 104 σας χαρίζει εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων»...

Παρόμοια