Ευχαριστήριο της Ένωσης Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου, αλλά και προσωπικά κατά πρώτον τον Δήμο Ορεστιάδας και την διοργανώτρια αρχή την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας για την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Άρδα 2018. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να ενημερώσουμε τους επισκέπτες με δράσεις όπως συλλογή μυελό των οστών, αλλά και με την διανομή έντυπου υλικού και παρουσίαση οπτικού υλικού για τα σημαντικά θέματα περί της αιμοδοσίας.

Και κατά δεύτερον, τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών που συμμετείχαν στο περίπτερο μας, νιώθοντας τη βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την παρουσία σας στην τόσο απαιτητική αλλά και εξόχως χρήσιμη δράση, άμεσα και ανιδιοτελής καταφέρνοντας να αναδείξατε, να ενημερώσετε και να ευαισθητοποιήσετε με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής: 1) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΡΜΕΝΙΟΥ 2) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ «Ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΚΑΝΑΔΑ 3) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΟΥ 4) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΜΑΡΩΝ 5) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ 6) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ 7) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ» 8) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΕΡΝΑΣ, 9) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΒΑΛΤΟΥ, 10) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΥΖΙΩΝ 11) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΛΙΑΣ 12) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 13) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΟΞΑΠΑΡΑΣ 14) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΥΧΕΡΟΥ.

Για την συνεισφορά σας αυτή, σας εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινής ευχαριστίες μας ευελπιστώντας και σε επόμενη συνεργασία με στόχο την προσέλκυση νέων μελών στην μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών, ώστε να συμβάλει στην αλληλεγγύη και ευημερία της κοινωνίας μας.

Με εξαιρετική τιμή

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Φυδανάκης Παναγιώτης