Ευχαριστήριο της Αιματολογικής και Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο απέστειλε η Αιματολογική και Νεφρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, για την βοήθεια της Μητρόπολης στην επιδιόρθωση των δαπέδων της κλινικής και τη γενικότερη αναβάθμιση ολόκληρου του εσωτερικού της χώρου.

Αναλυτικά η επιστολή που υπογράφουν ο Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής, Καθηγητής Αιματολογίας ΔΠΘ Ιωάννης Κοτσιανίδης και ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής, Καθηγητής Νεφρολογίας ΔΠΘ Ηλίας Θώδης:

Σεβασμιώτατε,

Εκ μέρους όλων των εργαζόμενων και των ασθενών της Αιματολογικής κλινικής, επιτρέψτε μου να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την άμεση ανταπόκρισή σας και την καταλυτική σας βοήθεια στην επιδιόρθωση των δαπέδων της κλινικής και τη γενικότερη αναβάθμιση ολόκληρου του εσωτερικού της χώρου.

Η έμπρακτη στήριξή σας στην επίλυση αυτού του μακροχρόνιου προβλήματος της κλινικής βελτιώνει κατακόρυφα την ασφάλεια, αλλά και την αισθητική, του εργασιακού μας χώρου και δίνει την τόσο αναγκαία νότα αισιοδοξίας και βεβαιότητας πως σας έχουμε αρωγό στην άοκνη προσπάθεια μας για βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά σας και εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.

Με σεβασμό και εκτίμηση.