Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΕυχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης

O Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης ευχαριστεί θερμα το κλιμάκιο πυροκλήκτων περιοχών της εταιρείας κοινωνικής ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας Π. Σακελλαρόπουλος για τις επίσκεψεις του, στην πυρόπληκτη περιοχή μας.

Η παρουσία των ειδικών υπήρξε ανεκτίμητη για τους κατοίκους που υπέστησαν σοβαρές περιβαλλοντικές και υλικές καταστροφές, καθώς και σημαντική ψυχολογική επιβάρυνση, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή μας.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους εξαιρετικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας: τους Ηλιοπούλου Ζ., Γκιώργκα Ε., Καραβοκύρη Β., Καρυπίδου Ε., Κοντογιάννη Α., Μαραγκοζάκης Α., Πιλιποσιάν Μ., Σακκοπούλου Α. και Σαρηγιαννίδου Ε.

Η αφοσίωση και η προσφορά τους στην παροχή ψυχολογικής βοήθειας ήταν καθοριστική για την ανακούφιση των πληγέντων.

Η καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές ήταν τεράστια, τόσο σε περιβαλλοντικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υλικών υποδομών και αγροτικών καλλιεργειών.

Η επίπτωση στην ψυχολογία των κατοίκων ήταν εξίσου σημαντική, και η υποστήριξη των ειδικών ψυχικής υγείας συνέβαλε αποφασιστικά στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Η ανεκτίμητη προσφορά τους αποτελεί παράδειγμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης και μας δίνει δύναμη και ελπίδα για την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση της τοπικής μας κοινότητας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Βασιλική Παντελίδου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Παρόμοια