Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026
16.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΟι εξηγήσεις του Γιώργου Καΐσα για τα ταξίδια με φαρμακευτικές και τη...

Οι εξηγήσεις του Γιώργου Καΐσα για τα ταξίδια με φαρμακευτικές και τη Novartis

Σε εκπαιδευτικά ταξίδια, συνέδρια και σεμινάρια συμμετείχε με την ιδιότητα του γιατρού ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας.

Μιλώντας στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Καΐσας ανέφερε ότι έχει πάει ταξίδια με φαρμακευτικές, αλλά όχι με τη Novartis.

«Συμμετείχα κι εγώ σε εκπαιδευτικά ταξίδια, αλλά όχι με τη Novartis γιατί είναι σχετικά καινούργια εταιρεία στην Ελλάδα αλλά δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει και γιατρός που δεν έχει πάει», σημείωσε ο κ. Καΐσας.

«Συγκεκριμένα με την Novartis δεν έχω πάει, επειδή είναι καινούργια εταιρεία σε σχέση με εμένα. Σε ταξίδια, συνέδρια και σεμινάρια φυσικά έχω πάει. Δεν υπάρχει γιατρός που δεν έχει πάει. Από το ’72 που είμαι γιατρός τα συνέδρια, τις παρουσιάσεις, τα σεμινάρια το 90-95% γινόταν με έξοδα των εταιρειών. Πίσω από κάθε εκδήλωση ήταν χορηγοί φαρμακοβιομηχανίες» ανέφερε.

«Η πλειοψηφία των γιατρών το κάνει. Αυτό είναι γνωστό σε όλους» συμπλήρωσε ενώ τόνισε: «Οι φαρμακευτικοί αντιπρόσωποι είναι τόσο διαβασμένοι με ποιον μιλάνε, που κάνουν ανάλογα προτάσεις ανάλογα με ποιον έχουν απέναντί τους. Με τη συμπεριφορά μου δεν τους έδινα δικαιώματα και δεν μου έκαναν προτάσεις».

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Πώς πίνουμε τον Μεγάλο Αγιασμό και πώς τον φυλάμε στο σπίτι μας;

Γύρω από το θέμα του Μ. Αγιασμού ε­πικρατεί πολλή σύγχυση στο λαό μας. Οι...

Το πρόγραμμα εορτασμού Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων στην Αλεξανδρούπολη

Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων στην Αλεξανδρούπολη, όπως αυτό...

Δύο σεισμοί στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης – 2,6 και 2,3 Ρίχτερ σήμερα 6 Ιανουαρίου 2026

Δύο σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν σήμερα, 6 Ιανουαρίου 2026, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη σημειώθηκε...

Θεοφάνια στην Αλεξανδρούπολη: Ο λόγος του Άνθιμου και οι νέοι που βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό

Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και έντονης συγκίνησης γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης,...

Παρόμοια