Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
12.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΕξιχνίαση απάτης σε βάρος επιχείρησης στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος επιχείρησης στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, απάτη σε βάρος επιχείρησης στον Έβρο, που διαπράχθηκε την 4-2-2021.

Από τους παραπάνω αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός ημεδαπού.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης προσποιούμενος αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης, με τον οποίο συμφώνησε υποτιθέμενη αγορά προϊόντων αξίας 600 ευρώ.

Στη συνέχεια της συνδιαλλαγής τους, ο δράστης προφασίστηκε ότι κατέθεσε εκ παραδρομής 6.000 ευρώ, αποστέλλοντάς ταυτόχρονα στον παθόντα πλαστό παραστατικό μεταφοράς χρημάτων και του ζήτησε να του επιστρέψει την υποτιθέμενη χρηματική διαφορά, καταφέρνοντας να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 5.380 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά ο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τραγωδία στη Ροδόπη: Δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις από ανατροπή ΙΧ στη Μαρώνεια – Σαπών

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Δήμου Μαρώνειας –...

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση αποτελεσμάτων «Τουριστικό Βαρόμετρο» και ανάλυση Digital Campaign

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας «Τουριστικό Βαρόμετρο...

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονος μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης “Αίσιος Οιωνός”

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης 62 χρονος πολίτης ο...

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη στο “The Christmas Lighthouse” (κάτω από το Φάρο) !!!

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη με προορισμό  “The Christmas...

Παρόμοια