Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους «Φίλους Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών Έβρου» στο συνέδριο της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με θέμα την Κλιματική Κρίση και την Πολιτική Προστασία.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, Ταξίαρχος Απόστολος Κουρούσιας, από τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Στην εκδήλωση βράβευσης παρών ήταν και ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η τιμητική πλακέτα θα παραδοθεί από τον Διοικητή στους εθελοντές και στο μόνιμο προσωπικό του Κλιμακίου Φερών σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
Η διάκριση αναγνωρίζει τη συμβολή των εθελοντών στην ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και της πυρασφάλειας στην περιοχή του Έβρου, σε μια περίοδο όπου οι προκλήσεις της κλιματικής κρίσης παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες.



















