Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
27.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΑίθριος σήμερα ο καιρός

Αίθριος σήμερα ο καιρός

Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία και κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το βράδυ 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κατασκήνωση για άτομα τρίτης ηλικίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εγκαινιάζει τη φιλοξενία της τρίτης ηλικίας στις κατασκηνώσεις του Friendship CAMP. Πρόκειται...

Από 2.712 έως και 5.532 ευρώ τα ετήσια κέρδη των στρατιωτικών

Νέα αύξηση αποδοχών για τα στελέχη που υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φέρνει η...

Η επιστροφή με τρένο για τους κατοίκους του Τριγώνου από την Αλεξανδρούπολη, μετά την Ορεστιάδα… μόνο με ταξί!

Το πρωινό δρομολόγιο παραλαμβάνει τους κατοίκους από το Ορμένιο και το απόγευμα στην επιστροφή...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Παρόμοια