Εσύ ξέρεις γιατί φέτος όλες πρέπει να φορέσουμε ένα κόκκινο jean;

Το κόκκινο δεν είναι μόνο το χρώμα του πάθους και του έρωτα, αλλά και μία από τις πιο hot αποχρώσεις της φετινής σεζόν. Αυτά όλα έχουν ήδη καταγραφεί στο υποσυνείδητό μας.

Το νέο στοιχείο που πρέπει να περάσουμε στον «σκληρό» μας είναι ότι το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ειδικά το φετινό καλοκαίρι θα συνδεθεί με την αγάπη και την προσφορά και γι’ αυτό «ευθύνονται» τα αγαπημένα μας made in Greece , Salt & Pepper. Αγοράζοντας ένα από τα κόκκινα παντελόνια της νέας, capsule collection του brand με τίτλο, «Care More» μπορείς και εσύ να βοηθήσεις το ίδρυμα «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – Παιδικός Καρκίνος) καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων σχεδίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

To κλασικό πλέον μοντέλο παντελονιού, «Κelly», αλλά και το super cool σχέδιο shorts, «Chiara», βγαίνουν τώρα και σε κόκκινη version και το να τα αποκτήσεις δεν θα είναι καλό μόνο για την γκαρνταρόμπα σου αλλά και για άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την όποια προσφορά σου. «Fashion For a Cause» στην ελληνική εκδοχή του!