ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΕΠΣ Έβρου: Νέο Δ.Σ. μετά τις αρχαιρεσίες – Παραμένει πρόεδρος ο Παντελής...

ΕΠΣ Έβρου: Νέο Δ.Σ. μετά τις αρχαιρεσίες – Παραμένει πρόεδρος ο Παντελής Χατζημαρινάκης

Πραγματοποιήθηκαν στο Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρος, παρουσία δικαστικού επιμελητή, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου (ΕΠΣ Έβρου).

Στη διαδικασία συμμετείχαν όλα τα 34 σωματεία-μέλη, με ισάριθμες έγκυρες ψήφους και χωρίς λευκά ή άκυρα. Για τη θέση του προέδρου, μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Παντελής Χατζημαρινάκης, ο οποίος επανεκλέχθηκε συγκεντρώνοντας 33 ψήφους.

Σημαντικές επιδόσεις κατέγραψαν και τα υπόλοιπα μέλη που εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης αναδείχθηκαν ο Χρήστος Γιαντσελίδης και η Αποστολία Φωτακάκη με 24 ψήφους, ενώ ακολούθησαν ο Ευάγγελος Γκαρέλης με 23, ο Χαρίσης Αρχοντόγλου με 22, καθώς και οι Χρήστος Καραγιάννης και Χαράλαμπος Παντελίδης με 21 ψήφους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, ώστε να γίνει και η κατανομή των αρμοδιοτήτων.

Στη διαδικασία παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας, ο οποίος είχε ρόλο παρατηρητή εκ μέρους της ΕΠΟ, στο πλαίσιο του νέου θεσμού εποπτείας που εφαρμόζει η ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια