Στη σύλληψη μίας ημεδαπής προχώρησαν το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου 2025 στην Κομοτηνή αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, για υπόθεση ληστείας, παράβασης του νόμου περί όπλων και κατοχής ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα εισήλθε το πρωί της προηγούμενης ημέρας σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα κοσμήματα. Έγινε όμως αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και, όταν εκείνη επιχείρησε να την ακινητοποιήσει, η δράστιδα φέρεται να έκανε χρήση υδροχλωρικού οξέος, ρίχνοντάς το στο πρόσωπο της παθούσας.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τη γυναίκα. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά δισκία, ένα δοχείο με υδροχλωρικό οξύ και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Τα κοσμήματα που είχαν αφαιρεθεί εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Η συλληφθείσα οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.






















