Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου, 2026
14.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΕπίσκεψη του Νίκου Τόσκα στη Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Επίσκεψη του Νίκου Τόσκα στη Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Τη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη.

Τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τζουβάνας, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό για τα τρέχοντα ζητήματα της εκπαίδευσης και παρουσία των εκπαιδευομένων Δοκίμων Αστυφυλάκων απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Στη συνέχεια κ. Τόσκας στην ομιλία του προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες, έδωσε οδηγίες και παραινέσεις για την περαιτέρω επαγγελματική τους σταδιοδρομία, τονίζοντας ότι η απόκτηση των γνώσεων εντός της Σχολής θα αποτελέσει για αυτούς πολύτιμο εφόδιο.

Επίσης τόνισε ότι οι ενέργειές τους πρέπει να εντάσσονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, έτσι ώστε να καταστούν ικανοί και άξιοι, από κάθε άποψη, να υπηρετήσουν τον πολίτη και την κοινωνία.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Σαπών: Νεκρός 36χρονος οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου 2026, στις 09:15, στο...

48ωρος αποκλεισμός στο τελωνείο Κήπων – Τι λέει ο Κώστας Αλεξανδρής για διάλογο και πρόστιμα

Στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστας...

Ονοματοδοσία της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Καρδιάς – Θώρακα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026, στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας...

Βαριά τραυματισμένος από όπλο μετανάστης στον Έβρο – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου νοσηλεύεται από χθες 25χρονος μετανάστης, ο...

Παρόμοια