Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026
-0.1 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΕπίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γαλλίας στα γραφεία του Ο.Λ.Α.

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γαλλίας στα γραφεία του Ο.Λ.Α.

Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ. Philippe, συνοδευόμενος από την Επίτιμο Πρόξενο κα Μαρίνα Δουλάμη και τον Ακόλουθο Τύπου του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας κ. Ιωάννη Κακτσή.

Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. Χρήστος Δούκας, ενημέρωσε τον κ. Ray για τις δυνατότητες και τον αναπτυξιακό ρόλο που μπορεί να παίξει ο λιμένας της Αλεξανδρούπολης και τα λιμάνια της Μάκρης και της Σαμοθράκης στον τομέα της διακίνησης φορτίων, των συνδυασμένων μεταφορών, του τουρισμού και της αλιείας, καθώς και για τα προγράμματα στρατηγικής ανάπτυξης του λιμένα και των υποδομών.

Συνεκτιμήθηκε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για εγκατάσταση στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης γαλλικών επιχειρήσεων, καθώς και η ανάγκη για διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση για την συγκεκριμενοποίηση των δυνατοτήτων υλοποίησης παρόμοιων προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, έπειτα από τη...

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο δρόμος Δημάριο – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα στην Ξάνθη

Στην κυκλοφορία παραδίδεται αύριο, Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026, το οδικό τμήμα «Δημάριο – Ελληνοβουλγαρικά...

Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του ψύχους και του χιονιά – Ποια θα είναι η δυσκολότερη μέρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τα νησιά του...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των «σκληρών» αγροτών με τον Μητσοτάκη – «Δεν αλλάζει κάτι πέραν των βασικών εξαγγελιών, θα δούμε τεχνικά θέματα»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συνάντηση των «σκληρών» αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο...

Παρόμοια