Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕπιχειρήσειςΕπίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Έβρου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη. Στην συνάντηση με τον Διευθυντή της δομής Γιώργο Βαφέα έγινε μία πλήρης ενημέρωση για τη λειτουργία της και το έργο που παράγεται εκεί.

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης φιλοξενεί σήμερα 20 παιδιά που καλύπτουν ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα και μεγαλώνουν με τη φροντίδα των γονέων SOS και ενός συνόλου επιστημόνων που μεριμνούν για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τα παιδιά του Χωριού SOS είναι πλήρως ενταγμένα στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, φοιτούν στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, παρακολουθούν φροντιστήρια, αθλητικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.α, χάρη στις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Το Επιμελητήριο Έβρου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου, προσέφερε συμβολικά δώρα στα παιδιά του Χωριού SOS, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης και ενόψει των εορτών. Πέραν τούτου όμως, αποφασίστηκε η διοργάνωση στοχευμένων δράσεων στο προσεχές μέλλον με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS, αλλά και την υποστήριξη των παιδιών στην ενίσχυση των κοινωνικών και άλλων δεξιοτήτων τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, παρακινούμε όλα τα μέλη μας, να εντάσσουν το Παιδικό Χωριό SOS στους αποδέκτες των δωρεών και των προσφορών που κάνουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Κυριακή Λεγγέτση (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου & Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών) και ο Δημήτρης Μπακαλίδης (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου & Υπεύθυνος ΓΕΜΗ).

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Παρόμοια