ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΕπίδομα θέρμανσης: Πότε θα ανοίξει το Taxisnet για την υποβολή αιτήσεων

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα ανοίξει το Taxisnet για την υποβολή αιτήσεων

Το επίδομα θέρμανσης θα αρχίσει να καταβάλλεται μετά την 1η Ιανουαρίου 2018 και η πρώτη δόση θα χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2018 για τις ποσότητες πετρελαίου που θα έχουν αγοραστεί από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν και η δεύτερη δόση τον Ιούνιο.

Οι αιτήσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν από μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet για την υποβολή των αιτήσεων από τα νοικοκυριά

Όταν θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης. Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet [https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm ].

Στην αίτηση η αναγράφονται μεταξύ άλλων τα εξής: Ο ΑΦΜ του αιτούντος, το ονοματεπώνυμό του, ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων του, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ, ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου καθώς και η επιφάνεια της κύρια κατοικίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 97 με 98 λεπτά το λίτρο έναντι 93 με 95 λεπτών το λίτρο στην αρχή της περιόδου διακίνησης του καυσίμου. Στις ορεινές περιοχές και στα νησιά η τιμή του ξεπερνάει το ένα ευρώ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εκπαιδευτικοί Έβρου: Κινητοποίηση στην Κομοτηνή για τις πειθαρχικές διώξεις στο 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Σε κινητοποίηση καλεί τους εκπαιδευτικούς η Α’ ΕΛΜΕ Έβρου τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026...

Αλεξανδρούπολη: Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Χημείας Γιάννης Σταφυλάς

Θλίψη προκαλεί στην Αλεξανδρούπολη και στη Σαμοθράκη, τόπο καταγωγής του, η είδηση του θανάτου...

Ψήφισμα Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για τον θάνατο του παθολόγου Γεωργίου Τσακαλίδη

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια...

1.538 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – 21 θέσεις στον Έβρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 1.538 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς...

Παρόμοια