Έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή του ΚΕΓΕ (video)

Υπεγράφη την Τετάρτη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρίας SOLIS A.E. Χρήστο Καρκάντο, η σύμβαση του έργου «Κατασκευή κτιρίων Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή ΚΕΓΕ του Δήμου Αλεξανδρούπολης» προϋπολογισμού 9.500.000 ευρώ.

Πρόκειται για δύο κτίρια επιφάνειας 6.385 τετραγωνικών μέτρων έκαστο, ο αύλιος χώρος των οποίων θα περιλαμβάνει εκτός από τον χώρο συνάθροισης- αύλησης των μαθητών, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο βόλεϊ. Κάθε κτίριο θα είναι 12θέσιο, ικανό να φιλοξενεί 360 μαθητές.

Χορηγούμενη

Στο νέο κτίριο του Γυμνασίου προβλέπεται να μεταστεγαστεί το 4ο Γυμνάσιο συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αποσυμφόρηση του 1ου και του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης ενώ στο κτίριο του Λυκείου θα μεταστεγαστεί το 2ο ΓΕΛ και θα διευκολύνει την αποσυμφόρηση του 3ου ΓΕΛ που έως σήμερα συστεγάζεται με το 2ο ΓΕΛ.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική μέρα για το Δήμο, καθώς ολοκληρώνεται ένας αγώνας 7 ετών, και μία επιθυμία και ένας διακαής πόθος της Δημοτικής Αρχής.

Από τη μεριά του,  ο Χρήστος Καρκάντος, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υπογραφή της σύμβασης, τονίζοντας ότι η εταιρία, εγγυάται την καλύτερη δυνατή κατασκευή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.