Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΕπαναλαμβάνονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Σαμοθράκη

Επαναλαμβάνονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Σαμοθράκη

Κάθε χρόνο στην Σαμοθράκη είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς οι αμέτρητες στιγμιαίες διακοπές ρεύματος δεν φαίνεται να αποκαθίστανται.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Σαμοθράκης είναι πλέον με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος και την αυξομείωση της τάσης, καθώς αυτό έχει ως συνέπεια αμέτρητες ηλεκτρικές κυρίως οικιακές συσκευές να καταστρέφονται.

Βέβαια αυτό συνεπάγεται και με την διακοπή του διαδικτύου προβλήματα με την εργασία των κατοίκων σε καθημερινή βάση. Έτσι λοιπόν με την πρώτη κακοκαιρία, βροχόπτωση και αέρα αυτή η κατάσταση θεωρείται πλέον πάντα δεδομένη.

Το τοπικό συνεργείο της Σαμοθράκης αποτελείται από δύο άτομα τα οποία καταβάλλουν υπερπροσπάθειες ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση αυτών.

Πού οφείλεται τελικά αυτό το χρόνιο πρόβλημα ; Πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ; Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΔΕΔΔΗΕ ;

Φαίνεται πως ακόμη και οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες των κατοίκων από τις οποίες πολλές καταλήγουν σε καταγγελίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Είναι το πρόβλημα άραγε τόσο ουσιαστικό ή μήπως οφείλεται σε αμέλεια κάποιων που αδιαφορούν για την καθημερινότητα λιγοστών κατοίκων; Όποια και να είναι τελικά η απάντηση, σε αυτόν τον άλυτο γρίφο το μόνο που συνιστάται στους κατοίκους του νησιού είναι να οπλιστούν με άφθονη υπομονή και ελπίδα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ξένοι στην πόλη τους νιώθουν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης

Στριμωγμένοι έως και εκτοπισμένοι δηλώνουν ότι νιώθουν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της τεράστιας...

Η Ελλάδα θωρακίζεται ξανά με 522 οχυρωματικά έργα σε Έβρο και νησιά

Η χρησιμότητα των αμυντικών οχυρώσεων και των ορυγμάτων, στις συνθήκες του σύγχρονου πολεμικού επιχειρείν,...

Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία από την ΑΑΔΕ

Από τις 28 Ιουλίου 2025 τίθεται σε πλήρη λειτουργία η ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για...

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν μετακίνηση με τη δημοτική συγκοινωνία για τα παιδιά του ΑΡΣΙΣ

Με μεγάλη χαρά το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων "Έλλη" της ΑΡΣΙΣ, παρέλαβε τις κάρτες...

Παρόμοια