Έντονο ενδιαφέρον για την 9η NOA Regatta Alexandroupolis 2017

Από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου διοργανώνεται η 9η NOA Regatta Alexandroupolis 2017 και ήδη οι δηλωθείσες συμμετοχές σκαφών έχουν ξεπεράσει τις 120 προερχόμενες από 8 χώρες.

Μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη της 9th NOA Regatta Alexandroupolis 2017 που συνδιοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) με την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί.
Ήδη οι δηλωθείσες συμμετοχές σκαφών έχουν ξεπεράσει τις 120 προερχόμενες από 8 χώρες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συμμετοχές από περισσότερες χώρες.
Έντονο ενδιαφέρον για την 9η NOA Regatta Alexandroupolis 2017
Το υψηλό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Regatta – πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες – καταδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την διεθνή αναγνώριση που έχει επιτύχει η ΝΟΑ Regatta και ο διοργανωτής Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Ταυτόχρονα όμως η ΝΟΑ Regatta προβάλλει την Αλεξανδρούπολη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια πόλη όπου οι καιρικές συνθήκες ανέμου που διαθέτει την καθιστούν ιδανική για ανάλογες διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις.

Έντονο ενδιαφέρον για την 9η NOA Regatta Alexandroupolis 2017
Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική φάση της προετοιμασίας του αγώνα, ο ΝΟΑ καλεί όλους τους φορείς της περιοχής, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να συνδράμουν στην προσπάθεια του. Ας δείξουμε στην πράξη την φιλοξενία μας. Ας αγκαλιάσουμε τους αθλητές και τους συνοδούς αποδεικνύοντας ότι η πόλη αυτή ξέρει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ραντεβού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017.