Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Άβαντος, στην Αλεξανδρούπολη, έξω από το πατρικό σπίτι της οικογένειας του τρίχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι, με την κατάσταση να κλιμακώνεται και να καταγράφονται διαπληκτισμοί και φασαρίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά, ενώ προπηλακίστηκε η μητέρα της γυναίκας που φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Η ένταση οδήγησε σε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία παρενέβη για την αποτροπή περαιτέρω κλιμάκωσης και τη διασφάλιση της τάξης στην περιοχή. Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση και κινητοποίηση των τοπικών αρχών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις αρμόδιες αρχές απευθύνθηκε σαφής προειδοποίηση να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, με την επισήμανση ότι η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και χειρίζεται αποκλειστικά από τη Δικαιοσύνη. Οι αρχές ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα γίνει ανεκτή οποιαδήποτε μορφή αυτοδικίας, ενώ η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή για την αποφυγή νέων επεισοδίων.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα η μητέρα του τρίχρονου παιδιού, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.























