Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων «Η Ενότητα» απευθύνει κάλεσμα στο Εργατικό Κέντρο Έβρου να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση για την προκήρυξη απεργίας το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που συμπληρώνονται τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη.
Η ημέρα αυτή δεν αποτελεί απλώς επέτειο, αλλά συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια σε πολιτικές που θυσιάζουν καθημερινά ζωές για τα κέρδη λίγων. Πολλά σωματεία της Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη αποφασίσει συμμετοχή στο συλλαλητήριο σωματείων και φορέων, που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Το Σωματείο υπογραμμίζει ότι τρία χρόνια μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, οι αιτίες που επέτρεψαν την τραγωδία παραμένουν. Η πραγματική δικαίωση, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, θα έρθει μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα για την αλλαγή πολιτικών που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
























