Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Θράκης διοργανώνει την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Δύναμη Ψυχής» του ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη, τακτικού μέλους της Παγκόσμιας Ένωσης Αναπήρων Καλλιτεχνών V.D.M.F.K. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 18:00, στον 1ο όροφο της ΛΑΦ Ξάνθης.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
- Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00
- Σάββατο: 09:00 – 13:00
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η έκθεση στοχεύει στην προβολή του έργου ενός καλλιτέχνη με αναπηρία, αναδεικνύοντας τη δύναμη της δημιουργίας και την έκφραση μέσα από την τέχνη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Θράκης, εκπρόσωπος Τύπου Ανχης (ΠΒ) Παναγιώτης Μιχαηλίδης.























