ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικηση"Έκπληκτος" ο Υφυπουργός Πολιτισμού μπροστά στον ιστορικό πλούτο του Διδυμοτείχου

“Έκπληκτος” ο Υφυπουργός Πολιτισμού μπροστά στον ιστορικό πλούτο του Διδυμοτείχου

Σήμερα Τρίτη (1/3) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης- επισκέφθηκε και το Διδυμότειχο.

Αρχικά διεξήχθη μια αναλυτική αναφορά του Δημάρχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου όσον αφορά την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου προσφέροντας παράλληλα αναμνηστικά δώρα πολιτισμικού περιεχομένου στον αξιότιμο καλεσμένο.

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης ήταν η αναβίωση των τεχνών , η αναβάθμιση καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων .

Ακολούθησε περιήγηση στο Κάστρο του Καλέ όπως και στην Δημοτική Πινακοθήκη, το Τουριστικό περίπτερο, το Καστρινό και τον παραδοσιακό φούρνο όπου ο Υφυπουργός έμεινε έκπληκτος μπροστά στον ιστορικό μας πλούτο .

Τελευταίος προορισμός ήταν το Σοφικό όπου τον περίμενε ζεστή φιλοξενία από τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια