fbpx
5.9 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης

- Χορηγούμενη-

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α.Θ θέλει να βοηθήσει τα παιδιά της και να τα προσφέρει όσα είναι άκρως απαραίτητα για να φοιτήσουν στα σχολεία α/βάθμιας , β/βάθμιας και γ/θμιας εκπαίδευσης.

Η επιχορήγηση της Ε.Π.Α.Θ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι μικρή και ανεπαρκής.
Σήμερα που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα αυξάνονται θα σας παρακαλούσαμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών μας.
Η κάθε προσφορά σας είναι ένας μικρός θησαυρός που θα αξιοποιήσουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Χάρη σε σας θα μπορέσουμε να παρέχουμε αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά που είναι κάτω από το όριο της φτώχιας αλλά προσπαθούν (με τη δική μας στήριξη) να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία μας αποφεύγοντας παραβατικές συμπεριφορές φοιτώντας με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε όλες τις σχολικές βαθμίδες αναδεικνύοντας το ήθος και την ποιότητά τους (παραμερίζοντας ακόμη και σοβαρά οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας ακράδαντα ότι αγαπάτε τον τόπο μας , τον κόσμο μας , τα παιδιά μας που έχουν όραμα και που θέλουν να το μοιραστούν.

Αριθμός Λογ/σμού Εθνικής Τράπεζας: GR0201103780000037848000016
Τηλέφωνα επικοινωνίας:2551024089 , 2551028622
Γραφείο 8 Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας                                       Η Ταμίας
Πασχ. Παπαοικονόμου                Ευαγγελία Αϊβατζίδου                             Μαρία Δημητρίου
Αντεισαγγελέας Εφετών.               ΠΕ Σωφρον. Ανηλίκων                            Δικηγόρος
Εφετείου Θράκης                          Δικ.Ανηλ.Αλεξ/πολης              Δικ.Συλλόγου.Aλεξ/πολης

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΑΘ :
Άννα Καραμόσχογλου-Αντεισαγγελέας Εφετών Θράκης
Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης
Άννα Λασκαράκη-Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης
Στέργιος Σαρολίδης-Επιμελητής Ανηλίκων & Κοιν. Αρωγής Αλεξανδρούπολης
Απόστολος Κυριακίδης-Δικηγόρος ΔΣ Αλεξανδρούπολης
Πασχάλης Καβαλιώτης-Αρχιμανδρίτης
Ευάγγελος Μυτιληνιός-Πρόεδρος ΔΕΥΑΑ Δήμου Αλεξανδρούπολης
Μαριγούλα Μαρτίνη-Παιδίατρος
Μαρία Γιαννολούδη-Παιδίατρος
Κωνσταντίνος Αλεξανδρής-Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αλεξ/πολης
Αγνή Παντίδου-Κυτταρολόγος

 

Στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας των ανηλίκων λειτουργεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης , Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υπό την Προεδρία του εκάστοτε Αντεισαγγελέα Εφετών ή Εφέτη βάσει του Ν.4109/13 άρθρο 11 παρ.1 , με 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο διορισμένο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης , Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , σύμφωνα με τον Ν.4109/13 , άρθρ 11, παρ. 7.
Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων έχει υπό την επίβλεψή της 160 και πλέον παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα. Στα πλαίσια της προσπάθειας ένταξης και κοινωνικοποίησης βοηθούμε τα παιδιά αυτά ηθικά και υλικά.
Η ελληνική πολιτεία ίδρυσε τις Ε.Π.Α , έθεσε τα νομικά πλαίσια δραστηριότητάς τους και τις ενισχύει στο μέτρο των στενών και ανεπαρκών δυνατοτήτων της κρατικής Πρόνοιας. Επιτελεί έτσι το χρέος της και μόνο με τη δημιουργία του κυττάρου της Εταιρείας στην πόλη μας , δίδοντας την ευκαιρία στους πολίτες της να επιδείξουν ευαισθησία και τη ζωντάνια της τοπικής μας κοινωνίας , γιατί η πρόληψη της νεανικής εγκληματικότητας δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκχωρείται από τους πολίτες αποκλειστικά στην κρατική και μάλιστα εισαγγελική παρέμβαση , σ’ ένα Κράτος Δικαίου ο καθένας μπορεί να προσφέρει.
Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θράκης είναι ανοιχτή στις καλοπροαίρετες δυνατότητες του καθενός να βοηθήσει , να προτείνει , να ελέγξει.
Η ηθική και υλική σας προσφορά θ’ αποτελεί συνεχή υπόμνηση και ενδυνάμωση των επιδιωκόμενων ουμανιστικών σκοπών της Εταιρείας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο