Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΕ.ΣΥ.: Απάντηση στην επίσημη ανάληψη ευθύνης εμπρησμού αό τους ΑΝΤΙΦΑ στην Ε.ΣΥ....

Ε.ΣΥ.: Απάντηση στην επίσημη ανάληψη ευθύνης εμπρησμού αό τους ΑΝΤΙΦΑ στην Ε.ΣΥ. Ξάνθης

Ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων με Αρ. Πρωτ.: 6199 του Αρείου Πάγου στις 4/09/2015.

Έχει μόνο πολιτικό προσδιορισμό, παράγοντας πολιτική μέσα από τον πολίτη και αντλώντας τη δύναμη από το «κρατείν του δήμου», εν αντιθέσει με όλα τα κόμματα που κομματιάζουν και διαιρούν την κοινωνία σε κομμάτια. Κύριος σκοπός της είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της γαίας, για να αποτελέσουν τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής δημοκρατίας με Αξίες, Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μετά την ανάληψη της ευθύνης της τρομοκρατικής επίθεσης στις 14/11/2017 στην «Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ 1» δηλώνει ρητώς και ευθαρσώς ότι δεν εκβιάζεται από κανένα είδους αναρχικό και παράνομο στοιχείο τύπου «ΑΝΤΙΦΑ», το οποίο εσκεμμένως επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό και αφανισμό του Ελληνικού Έθνους, κρυπτόμενο πίσω από το κάλυμμα των αντιεξουσιαστών – αναρχικών στοιχείων του παρακράτους, το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο ως φαίνεται από τα γνωστά-άγνωστα ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία προωθούν μέσω και της λαθρομετανάστευσης, την πολυπολυτισμικότητα, τον εκφυλισμό των κοινωνιών και την ολική αποσύνθεση του Έθνους μας.

Γνωρίζουμε ποιούς υπηρετούν, ποιά είναι τα κέντρα εξουσίας και ποιοί είναι οι εντολοδόχοι τους, οι οποίοι τους «ναυλώνουν» για ένα χαρτζιλίκι, χειραγωγώντας την συνείδηση τους.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» δηλώνει λοιπόν κατηγορηματικά, ότι δεν πτοείται και δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες και είναι εναντίον κάθε φασιστικού ιδεολογήματος, κάθε μορφής ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων.

Άρα τίποτε από όλα αυτά δεν την αντιπροσωπεύει και βαδίζει ακάθεκτη, νόμιμα ως το μόνο συνταγματικό όχημα του Έθνους, προς την απελευθέρωση της Ιερής μας χώρας και δη του πλανήτη, από τους επικυρίαρχους της νέας τάξης πραγμάτων.

 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Διοικητικού Συμβουλίου

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Ιωάννης Τσέρνος

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κατασκήνωση για άτομα τρίτης ηλικίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εγκαινιάζει τη φιλοξενία της τρίτης ηλικίας στις κατασκηνώσεις του Friendship CAMP. Πρόκειται...

Από 2.712 έως και 5.532 ευρώ τα ετήσια κέρδη των στρατιωτικών

Νέα αύξηση αποδοχών για τα στελέχη που υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φέρνει η...

Δημόσιο: Συνυπηρέτηση & με σύζυγο στον ιδιωτικό τομέα

Δυνατότητα συνυπηρέτησης για τρίτεκνους ή πολύτεκνους δημοσίους υπαλλήλους που ο σύζυγός τους εργάζεται εκτός...

Η επιστροφή με τρένο για τους κατοίκους του Τριγώνου από την Αλεξανδρούπολη, μετά την Ορεστιάδα… μόνο με ταξί!

Το πρωινό δρομολόγιο παραλαμβάνει τους κατοίκους από το Ορμένιο και το απόγευμα στην επιστροφή...

Παρόμοια