ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΔύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης: τους προκριματικούς αγώνες μπάσκετ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Para Badminton.

Η Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 13,14 και 15 Μαΐου στο γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος με τη συμμετοχή των ομάδων Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης, ΣΦΚ Πιερικός Αρχαίος Ρώμης. Ξέρξης και της δική μας Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη για δεύτερη χρονιά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Para Badminton. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 9.00 π.μ. έως τις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Π.Θ. «Κλειώ Φωλέα».

Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υποστηρικτή των αθλητικών δραστηριοτήτων!

Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες και να στηρίξουμε με το χειροκρότημά μας την προσπάθεια όλων των αθλητριών και αθλητών!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια