Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
12.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΔημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 38χρονης αλλοδαπής, που κατηγορείται για απάτη

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 38χρονης αλλοδαπής, που κατηγορείται για απάτη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 38χρονης αλλοδαπής, που κατηγορείται για απάτη από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, η ζημία από την οποία υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για την υπήκοο Βουλγαρίας (επ) STANOEVA (ον) VESELINA του IVANOVA και της YORDANKA, γεν. 12-3-1981, στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 12 Σεπτεμβρίου 2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Μαθητές και εκπαιδευτικοί εξερευνούν την ιστορία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσα από φωτογραφίες

Χθες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία...

Σαμοθράκη: Συνελήφθη οδηγός Ι.Χ.Φ χωρίς άδεια οδήγησης

Στη Σαμοθράκη, την 13η Νοεμβρίου 2025, το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος...

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώνεται η άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» – Στο πεδίο ο Νίκος Δένδιας, σε πρώτο πλάνο drones και anti-drones (βίντεο)

Η μεγάλη διακλαδική άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» ολοκληρώνεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με την Ημέρα...

3.000 Τούρκοι κάθε εβδομάδα για ψώνια στην Αλεξανδρούπολη – Το φαινόμενο που αλλάζει την πόλη (βίντεο)

Πρωί Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη. Στην είσοδο μεγάλης εμπορικής αλυσίδας, δεκάδες άνθρωποι βγαίνουν με σακούλες...

Παρόμοια