Δήμος Σαμοθράκης: Έκτακτο Δ.Σ εντός της ερχόμενης εβδομάδας για αναζήτηση οριστικής λύσης στο θέμα της συγκοινωνίας

Οι κάτοικοι της Σαμοθράκης, οι επισκέπτες, οι αναμενόμενοι επισκέπτες, αλλά και η πολύπαθη τοπική οικονομία από χθες 28.12.2018 δυστυχώς για άλλη μια φορά είναι σε δύσκολη κατάστασης εξαιτίας της διακοπής των δρομολογίων του ΕΓ/ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ λόγω βλάβης.

Είναι επιτακτική ανάγκη και θα συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εντός της ερχόμενης εβδομάδας με απαραίτητη την συμμετοχή όλων των κατοίκων και φορέων για αναζήτηση οριστικής εναλλακτικής λύσης.

Τη Δευτέρα 31.12.2018 θα ανακοινωθεί η ημέρα και η ώρα του συμβουλίου.

ΔΉΜΟΣ Σαμοθράκης (facebook)


Ακόμη ένα συμβούλιο, ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Φτάνει πια. Όχι άλλα λόγια, δράση εδώ και τώρα… Αν πάλι κρίνετα απαραίτητη η σύγκλιση του, έπρεπε να οριστεί Α-ΜΕ-ΣΑ εντός του Σαββατοκύριακου. Η Πρωτοχρονιά είναι σε 3 μέρες, μεσολαβούντος του ΣΚ, τα μαγαζιά περιμένουν να ανατροφοδότηση ύμνος, επισκέπτες θέλουν να έρθουν στο νησί, κάτοικοι πήγαν για δουλειές και αποκλείστηκαν γιορτές μέρες στην Αλεξανδρούπολη και όχι λόγω καιρού, αλλά λόγω βλάβης……. Βρήκε καιρό να χαλάσει κι αυτή η μηχανή… Δέκα μέρες πριν σταματήσει το ΣΑΟΣ ΙΙ κι ενώ στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ πρέπει να γίνουν εργασίες, οι οποίες σύμφωνα με το Υπουργείο πρέπει να γίνουν στον Πειραιά, ενώ η εταιρεία λέει ότι μπορούν να γίνουν και στην Αλεξανδρούπολη… Για δες κάτι συμπτώσεις…
Χρειάζονται έργα όχι λόγια…