ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΔήμος Ορεστιάδας: Προσοχή στη διάβαση των ιρλανδικών διαβάσεων σε Καστανιές και Ρίζια

Δήμος Ορεστιάδας: Προσοχή στη διάβαση των ιρλανδικών διαβάσεων σε Καστανιές και Ρίζια

Σύμφωνα με τη Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία υπάρχει το ενδεχόμενο ισχυρών βροχών και καταιγίδων στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30-11-2024) έως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (2-12-2024).

Επίσης στην ίδια περιοχή προβλέπονται θυελλώδεις ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι, 8 με 9 μποφόρ από το απόγευμα του Σαββάτου (30-11-2024) έως το απόγευμα της Κυριακής (1-12- 2024).

Παρακαλούνται οι κάτοικοι κατά τη διάρκεια των φαινομένων να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις τελείως απαραίτητες, να μην πλησιάζουν τους ποταμούς ‘Εβρο και Άρδα ή άλλων τοπικών ρεμάτων και τα αναχώματα αυτών όπως και να αποφεύγουν τη διέλευση ιρλανδικών διαβάσεων ιδίως των Καστανέων και των Ριζίων.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Αστεριάδης Μαργαρίτης

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια