ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΔήμος Διδυμοτείχου: Παρεμβάσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε σχολεία και οικισμούς

Δήμος Διδυμοτείχου: Παρεμβάσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε σχολεία και οικισμούς

Σε εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού προχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Διδυμοτείχου, με στοχευμένες παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες της πόλης αλλά και στον οικισμό των Μεταξάδων.

Τις εργασίες εποπτείας είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μάκης Παπαδόπουλος, με στόχο οι σχολικές αυλές να είναι έτοιμες και καθαρές ενόψει της επιστροφής των μαθητών μετά τις πασχαλινές διακοπές.

Όπως αναφέρει η δημοτική πλευρά, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος προχωρά σε εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων με βάση προτεραιότητες, δίνοντας έμφαση σε σχολεία, παιδικές χαρές, κοινόχρηστους χώρους, δημόσιες υπηρεσίες και οικισμούς.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι ο διαθέσιμος αριθμός εργατών πρασίνου είναι περιορισμένος, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ταυτόχρονη κάλυψη όλων των σημείων του Δήμου, παρά τη συνεχή προσπάθεια των συνεργείων.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με προγραμματισμό και προτεραιότητες, ώστε να διατηρούνται οι δημόσιοι χώροι καθαροί και λειτουργικοί.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια