Σε αυξημένη επιφυλακή τίθενται οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, από το απόγευμα της Κυριακής προβλέπονται έντονες χιονοπτώσεις στον ορεινό όγκο του Δήμου.
Υπάρχει, επίσης, σοβαρό ενδεχόμενο εκδήλωσης χιονόπτωσης και σε χαμηλότερα υψόμετρα, περιμετρικά αλλά και εντός της πόλης.
Ο Δήμος συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες και κατά τη διάρκεια των φαινομένων, και να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας, όπως η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, κατάλληλη ένδυση και αποφυγή διέλευσης από επικίνδυνα σημεία.
Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές για οποιοδήποτε περιστατικό ή ανάγκη συνδρομής.






















