Διημερίδα με θέμα “Η χρηματική οφειλή στο σύγχρονο δίκαιο” στην Αλεξ/πολη απο την Ένωση Αστικολόγων (video)

Η χρηματική οφειλή στο σύγχρονο δίκαιο , είναι το θέμα της διημερίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην  Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Ιουνίου, από την Ένωση Αστικολόγων και τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αλεξανδρούπολης.

Η θεματολογία αφορά τις σύγχρονες μορφές του χρήματος, όπως είναι το bitcoin, οι νομολογιακές εξελίξεις σε δάνεια που έχουν παρθεί σε Ελβετικό Φράγκο, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, και η νομοθεσία για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

“Η Αλεξανδρούπολη επιλέχτηκε καθώς, είναι μία πόλη η οποία έχει μία καλή φήμη αναφορικά με τον Συνεδριακό τουρισμό, και πλέον είμαστε μία πόλη η οποία μπορεί να διοργανώσει συνέδρια τέτοιου μεγέθους” επεσήμανε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

Χορηγούμενη

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, στις 15 16 και 17 Ιουνίου.

Μία πρωτοβουλία με κυρίως συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η έναρξη θα γίνει στην Ορεστιάδα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, και μάλιστα θα έχει και πανηγυρικό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Οι επόμενες ημέρες των εργασιών θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη.