Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε μήνα, η διανομή τροφής για αδέσποτα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων.
Συνολικά διανεμήθηκαν 5 τόνοι τροφής για ενήλικους σκύλους, κουτάβια και γάτες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 εθελοντών που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εθελοντών για τη φιλοζωία. Οι εθελοντές προμηθεύτηκαν τροφή για τα αδέσποτα του κέντρου και των οικισμών του Δήμου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με άψογη οργάνωση, χάρη στη συνδρομή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, και με τη στήριξη του αντιδημάρχου φιλοζωίας, Σάββα Σεφερειάδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδόθηκαν στους εθελοντές Βασίλειο Σαραντίδη και Αθηνά Θεοδώρου για την ενεργό συμμετοχή και την προσφορά τους.
Η δράση αυτή εντάσσεται σε έναν τακτικό και συντονισμένο κύκλο παροχής βοήθειας στα αδέσποτα του Δήμου, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και πολιτών για την ευζωία των ζώων.


























