Δεν θα μονοδρομηθεί τελικά η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης (video)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι  εργασίες ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης, τα οποία ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων, την επέκταση του ποδηλατοδρόμου, και τον γενικότερο εξωραϊσμό της περιοχής.

Ωστόσο θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδια του Δήμου, καθώς όπως όλα δείχνουν η παραλιακή λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου, δεν θα μονοδρομηθεί, όπως αρχικά είχε σχεδιασθεί, αλλά θα διατηρηθεί η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων.

Και αυτό , όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Γιώργος Κουκουράβας, θα ισχύει μέχρι να δημιουργηθεί ο Ανατολικός δακτύλιος, με τον ανάδοχο για το εν λόγω έργο να αναμένεται, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Χορηγούμενη

“Είναι μία  απόφαση της Κυβέρνησης, μία απόφαση πολιτική, ένα έργο το οποίο το περιμένει η Αλεξανδρούπολη εδώ και 25 χρόνια, το οποίο θα βοηθήσει πολύ στην αποσυμφόρηση της πόλης. Τότε πλέον θα σκεφτούμε και θα εφαρμόσουμε την κυκλοφοριακή μελέτη, όπως πρέπει να είναι η παραλιακή οδός” υπογράμμισε ο Γιώργος Κουκουράβας.