fbpx
26 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Δ.Κολγιώνης: Απάντηση Αντιδημάρχου Φερών για την προσωρινή μετακίνηση δημοτικών υπαλλήλων

- Χορηγούμενη-

Τις τελευταίες ημέρες έχει περισσέψει η υποκριτική ευαισθησία κάποιων  θεσμικών   στη δημοτική  ενότητα  Φερών.

Μια προσωρινή  μετακίνηση  δημοτικών υπαλλήλων  από τις Φέρες στην Αλεξανδρούπολη  για κάλυψη σημαντικών υπηρεσιακών αναγκών λόγω πανδημίας,  ήταν αρκετή για να αναδειχθούν ανεύθυνες και ανώριμες νοοτροπίες για μικροπολιτικά συμφέροντα.

Διαβάσαμε απειλητικά και εκβιαστικά κείμενα για αιτίες πολέμου και για μαζικές κινητοποιήσεις.

- Χορηγούμενη-

Διαβάσαμε κινδυνολογίες για ερήμωση των υπηρεσιών, για κατάργηση της αντιδημαρχίας Φερών και για ερήμωση όλης της περιοχής Φερών.

Διαβάσαμε ψηφίσματα διαμαρτυρίας για ανύπαρκτα γεγονότα.

Ντροπή!

Αυτοί οι “ήρωες” μεγαλοσχήμονες θεσμικοί προστάτες των Φερών, που “κόπτονται”  για το συμφέρον  του τόπου τους, δεν γνωρίζουν:

  1. ποιοι εργάζονται  στις διοικητικές,   τεχνικές και οικονομικές  υπηρεσίες, και στην υπηρεσία καθαριότητας και στο πρασίνου της περιοχής  των Φερών.
  2. πόσοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν προσωρινά για να καλύψουν  έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω κορονοϊού
  3. τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτή η μετακίνηση
  4. τον τρόπο που καλύπτεται το κενό από αυτή την προσωρινή μετακίνηση
  5. αν κάποιοι επιθυμούν  οι ίδιοι την μετακίνηση τους  στην Αλεξανδρούπολη

Αυτού του είδους οι “επαναστάσεις για προληπτικούς λόγους”,  έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η παράταξη  “Δήμος  για Όλους – Πρώτα Εσύ”  είχε  στον πυρήνα  του προγράμματος της την ισόρροπη ανάπτυξη αστικού  κορμού  και Περιφέρειας. Και ως δημοτική αρχή ανταποκρίνεται με αυστηρή συνέπεια στο πρόγραμμα της.

Το έργο του Γιάννη Ζαμπούκη και των συνεργατων του, κρίνεται από το αποτέλεσμα και όχι από τις προφητείες αυτών που προσπαθούν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια να το επιβραδύνουν και να το εμποδίζουν.   

Αλήθεια, πού  ήταν  όλοι  αυτοί οι όψιμοι “λυτρωτές”, όταν  η προηγούμενη δημοτική αρχή διέλυε την  τεχνική υπηρεσία  της δημοτικής ενότητας Φερών και μετακινούσε  μόνιμα τους εργαζόμενους στην  Αλεξανδρούπολη;

Που ήταν όταν καταργήθηκε το τμήμα πρωτογενούς τομέα με τον εξαναγκασμό σε απόσπαση και τελικά σε οριστική μετακίνηση ( κινητικότητα) του μοναδικού  γεωπόνου της δημοτικής ενότητας;

Που ήταν όλοι αυτοί  για να αντιδράσουν, να διαμαρτυρηθούν  και να  κινητοποιηθούν όταν ο πρώην Δήμαρχος μίλησε για  την κατάρα των Φερών;

Που ήταν όλοι αυτοί όταν η νυν δημοτική αρχή εφερνε σε αποκλειστικότητα τεκμηριωμένα και το καρναβάλι στις Φέρες,  να υπερασπιστούν ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ ;

Οι αποφάσεις του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη λαμβάνονται κατόπιν προσεκτικής  καταγραφής των αναγκών και  υπεύθυνης μελέτης των προτεινόμενων λύσεων με μοναδικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος όλων των δημοτών.

Όταν με το καλό παρέλθει η κρίση  της πανδημίας και χαλαρώσουν τα μέτρα (άδειες ειδικού σκοπού κλπ),  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με νέα του απόφαση, θα επαναφέρει την κανονικότητα στον τρόπο λειτουργίας όλων των τμημάτων στην Αλεξανδρούπολη και τις Φέρες.

Δημήτρης Κολγιώνης

Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα 

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Σεισμός «ταρακούνησε» και την Αλεξανδρούπολη

Ήπιος σεισμός μικρού σχετικά μεγέθους ρίχτερ «ταρακούνησε» σήμερα Κυριακή (27/09) την Αλεξανδρούπολη.

Ντ. Μπακογιάννη για το στρατόπεδο στον Προβατώνα: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – η βασική αλλαγή είναι διοικητικής φύσης» (βίντεο)

Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά από το Επιμελητήριο Έβρου για να διαμαρτυρηθεί για τις φήμες περί κατάργησης της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Προβατώνα καθυσήχασε η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη.
- Χορηγούμενη -
error: Content is protected !!