fbpx
1.7 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

CS FERRIES: Διαψεύδουμε όλες τις φήμες και ευχόμαστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σύντομα κοντά σας

- Χορηγούμενη-

Στις 12 Μαρτίου 2018 στο irineossamothraki.blogspot.gr συνεργάτη του evros24.gr αναρτήθηκε άρθρο μου με τίτλο – ερώτηση: Πουλήθηκε το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι;, απάντηση δεν δόθηκε.

- Χορηγούμενη-1

“Για κάποιες μέρες παρακολουθούσα την σελίδα της εταιρείας καθώς και εκείνη στο facebook, αφού δεν γράφτηκε κάτι θεώρησα πως ότι ανέφεραν τα δημοσιεύματα ήταν αληθινά.

Χθες έλαβα μήνυμα από φίλο μου, ο οποίος αφού μου παρέθετε σύνδεσμο, με ρωτούσε αν το είχα δει και αν γνώριζα κάτι. Αφού άνοιξα τον σύνδεσμο είδα πως ήταν ένα Δ. Τ. από την CS FERRIES, στο οποίο περιληπτικά ανέφερε πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ψευδείς, πως το σκάφος δεν πουλήθηκε, απλώς στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας προστέθηκε ένας ακόμη μέτοχος, ότι το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι έχει πάει για την ετήσια συντήρηση του και πως θέλουν να δρομολογηθεί πριν την καλοκαιρινή περίοδο.

Βέβαια δεν υπάρχει πουθενά η ημερομηνία έκδοσης του εν λόγω Δ.Τ, οπότε το αναδημοσιεύουμε  με κάθε επιφύλαξη.
Μόνο ευχάριστα μπορούν να είναι όλα τα παραπάνω, μακάρι…”

- Χορηγούμενη-

Ακολουθεί το Δ. Τ.:

Από την έναρξη λειτουργίας του πλοίου ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 τον Ιούλιο του 2017, είχε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι σκοπός του πλοίου αυτού, ήταν η εξυπηρέτηση της δρομολογηθείσας γραμμής Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης.
Έως και το τέλος Ιανουαρίου 2018 η προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό και να βελτιώνεται η ποιότητα παροχής υπηρεσιών μας πάντα προς το συμφέρον των πελατών μας, ήταν συνεχής και ατέρμονη.

Κατόπιν της βλάβης που προέκυψε στο πλοίο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 τον Ιανουάριο, η προσπάθεια αυτή αναστάλθηκε.
Δημιουργήθηκαν διάφορες φήμες σχετικά με την πώληση του πλοίου και την μεταφορά του σε κάποιο άλλο λιμάνι της χώρας. Η μόνη αλήθεια σε όλες αυτές τις φήμες είναι ότι πράγματι εισήλθε στην εταιρία CS FERRIES ένας καινούργιος μέτοχος. Αυτό και μόνο αυτό. Το πλοίο και μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το δελτίο τύπου, βρίσκεται για την επιδιόρθωση της βλάβης του και παράλληλα για την προκαθορισμένη συντήρηση του χρόνου.
Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμα εάν το πλοίο θα επιστρέψει εγκαίρως για να συνεχίσει τα δρομολόγια του, καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθούν οι επισκευές του.
Μια εταιρία που ξεκίνησε με ιδία κεφάλαια και χωρίς κάποια δανειοδότηση ή επιδότηση, προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τις δικές τις δυνάμεις.
Εμείς, παρόλα αυτά, και κωφεύοντας σε όλες τις αρνητικές σειρήνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επιβάτες που μας στήριξαν σε όλους αυτούς τους μήνες δρομολογίων μας, αλλά και όλους τους ανθρώπους που με διάφορους τρόπους μας βοήθησαν σε κάθε προσπάθεια που έγινε από πλευράς μας. Να είστε όλοι καλά, να συνεχίσετε να ταξιδεύετε προς το όμορφο νησί της Σαμοθράκης που όλοι αγαπάμε, και ευχόμαστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σύντομα κοντά σας και να συνεχίσουμε παρέα τα ταξίδια μας προς το νησί. Ηθοποιός

Με εκτίμηση,
CS FERRIES

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ