Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
15.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΤο χιόνι κάλυψε όλη τη χώρα!

Το χιόνι κάλυψε όλη τη χώρα!

Για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) προβλέπονται χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά υψόμετρα των περιοχών της Θράκης (κυρίως Ν. Έβρου), Χαλκιδικής, των νησιών του Β. Αιγαίου, Ανατολικής Θεσσαλίας (Μαγνησία-Πήλιο), Σποράδες, Ανατολικής Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Εύβοιας, Βόρειας και Ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ χιονόνερο ή βροχές θα σημειωθούν στα πεδινά των νησιών του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.
Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από βορρά προς νότο, με εξαίρεση την Εύβοια. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους στα βόρεια ολικός (αρνητικές θερμοκρασίες ολόκληρη την ημέρα).
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 5 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, -2 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 3 έως 8 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 1 έως 4 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 8 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε ανατολικούς έως μέτριους 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνότερες στα βόρεια και χιονόνερο στις παραθαλάσσιες περιοχές περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία δεν ξεπεράσει τους 4 βαθμούς στο κέντρο και τους 0 βαθμούς στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Νεφώσεις με παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανοικτά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Σωτήρης Τζιβελής από την Αλεξανδρούπολη στο Άμπου Ντάμπι με την Εθνική Μουάι Τάι Ελλάδος

Μεγάλη τιμή για την Αλεξανδρούπολη και τον Σωτήρη Τζιβελή, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής...

Δράμα: Μητέρα καταγγέλλει οδηγό ΚΤΕΛ – Αποβίβασε μαθητές στα χωράφια

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε στο Star μητέρα μαθήτριας Γυμνασίου στη Δράμα. Όπως υποστηρίζει η...

Έρχονται αλλαγές στα Airbnb: Με νέες προδιαγραφές η λειτουργία των ακινήτων από 1η Οκτωβρίου

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων τύπου Airbnb θα πρέπει από την 1η Οκτωβρίου 2025 να...

Δράμα: Σύλληψη του οδηγού λεωφορείου που αποβίβασε τρεις μαθητές σε αγροτική περιοχή

Συνελήφθη, έπειτα από σχετική καταγγελία, την 13-9-2025 το απόγευμα σε οικισμό της Δράμας, από...

Παρόμοια