Σημαντική αύξηση της στάθμης των υδάτων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον χείμαρρο Τσάι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Λόγω του φαινομένου, παραμένουν κλειστές για λόγους ασφαλείας η επαρχιακή οδός Αρδανίου – Ιτέας, η ιρλανδική διάβαση Αρδανίου – Καβησού, καθώς και η ιρλανδική διάβαση στο φυλάκιο Εγνατία.
Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να αποφεύγουν την προσέγγιση στον χείμαρρο όσο το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους.
Η Δημοτική Ενότητα Φερών, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα προχωρά σε έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.





























