fbpx
24 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Απόστολος Τζιτζούδης: “Αποχωρώ από τη ΝΟΔΕ Έβρου”

- Χορηγούμενη-
Φίλες και φίλοι,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ του νομού Έβρου καθώς και την παραίτηση μου, από την θέση του εκλεγμένου υπευθύνου Παιδείας του νομού.
Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με μοναδικό σκοπό το τοπικό και εθνικό συμφέρον.
Οι δράσεις που έγιναν από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και σήμερα, αποδεικνύουν ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου και τα στελέχη της όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά σε όλους τους ανθρώπους του νομού ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών και κομματικών πεποιθήσεων. Προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς οι περισσότεροι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παρουσίαση και επίλυση των προβλημάτων σε κάθε επίπεδο.
Όλα τα παραπάνω όμως παραμερίστηκαν κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών όταν μπήκαν στη μέση διαφόρων ειδών συμφέροντα με συνέπεια να διαταραχθεί η ενότητα της διοίκησης του νομού και να καταλήξουμε σε ένα «εκλογικό φιάσκο».
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να εκπροσωπώ κάτι που απέχει πολύ από τη λογική του αδιαίρετου και του αδιάσπαστου.
Πολλοί μέσα στη διοίκηση φαίνεται να εκπροσωπούν μόνοτο φαίνεσθαι , το οποίο δε συνάδει με τη δική μου νοοτροπία.
Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι η Ν.Δ. στο νομό αποπροσανατολίζεται από τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της. Σε αυτό βοηθούν δυστυχώς οι «αυλικοί» του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τη θέλησή του ιδίου για αλλαγή και συμφωνία αλήθειας, η οποία μετατρέπεται σε συμφωνία αναλήθειας από κάποια τοπικά και κεντρικά στελέχη.
Άλλωστε «δεν είμαστε και εκκλησία» όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της ΝΔ σε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης αφού αρχικά είχαμε εκφράσει τα παράπονα μας και τις διαφωνίες μας στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος.
Θα ήθελα να δω τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου πραγματικά ανανεωμένη και απαλλαγμένη από παραμάγαζα και παράκεντρα παλαιοκομματικού τύπου. Την ώρα που η σημερινή ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω σε μία διοίκηση–θέατρο παραλόγου, όπου κάποιοι κοιτάνε το ατομικό τους συμφέρον και όχι το κοινό.
Είμαι πεπεισμένος ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου μόνο με ιδιοτελή κριτήρια θα παρέμενε, αφού φαίνεται ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν, συνεργάστηκαν και κυρίως πίστεψαν σε μένα.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας για το καλό της πατρίδας μου και του νομού Έβρου, ανεξαρτήτως κομματικής ιδιότητας.
Με εκτίμηση,
Απόστολος Τζιτζούδης
- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Αχαρτογράφητος Έβρος: Τα Πετρωτά (φώτο+βίντεο)

Τα Πετρωτά είναι χωριό του Νομού Έβρου και ανήκουν διοικητικά στο Δήμο Ορεστιάδας. Δημιουργήθηκαν γύρω στο 1530 από Έλληνες που μετακόμισαν εκεί από την Ήπειρο και τη Μάλτα ενώ στη δεκαετία του 1970 μεγάλο μέρος των κατοίκων από τα Πετρωτά μετανάστευσαν στη Δυτική Ευρώπη. Σήμερα, το χωριό έχει περί τους 120 κατοίκους.

Αλεξανδρούπολη: Μαθητές διαδηλώνουν για τις μάσκες στα σχολεία (βίντεο)

Διαμαρτυρία και πορεία κατά των μασκών στα σχολεία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.
- Χορηγούμενη -