Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2025
17.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΑπό 31 Μαΐου έως 13 Ιουνίου οι ενστάσεις για το «Κομφούζιο»

Από 31 Μαΐου έως 13 Ιουνίου οι ενστάσεις για το «Κομφούζιο»

Από τις 31 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου έχουν δυνατότητα οι παραγωγοί να υποβάλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής πρώτης εκκαθάρισης για το «Κομφούζιο», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι ενστάσεις θα γίνονται, από τους παραγωγούς, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της δράσης, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της εκκαθάρισής τους».

Σημειώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τροποποιήσει και τη σχετική εγγραφή των παραστατικών, σύμφωνα με τα αναρτημένα παραστατικά, μπαίνοντας στην καρτέλα «Υποβολή Παραστατικών» και κάνοντας αναθεώρησή της», εφόσον η ενδικοφανής προσφυγή αφορά σε ευρήματα που προκύπτουν από τα παραστατικά και στοιχεία αυτών, μετά την υποβολή αυτής και εντός προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος υποβολής προσφυγών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κομοτηνή: Συνελήφθη ημεδαπός με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απάτη

Στην Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου 2025, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. και ιατρός Γιάννης Καβαρατζής

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καβαρατζής, γιατρός και πρώην...

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σιγρί Λέσβου – Μεστά Χίου – Πειραιάς: Υπεγράφη η προκήρυξη του διαγωνισμού

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή...

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο ΕΛΤΑ σε Σουφλί, Τυχερό και Μεταξάδες – Ολόκληρος ο Δήμος Σουφλίου χωρίς ταχυδρομείο

Αιφνιδιασμό και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η ξαφνική απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)...

Παρόμοια