ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΑπάτη στην Ξάνθη: Απέσπασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος 3.500 ευρώ

Απάτη στην Ξάνθη: Απέσπασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος 3.500 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 20-4-2022, εξαπάτησαν ημεδαπή στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ημεδαπή, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς πόρτας αλουμινίου, που είχε αναρτήσει η τελευταία για πώληση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την επικοινωνία τους, εστάλη στο κινητό τηλέφωνο της παθούσας μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link) και η δράστιδα την παρέπεμπε να τον ακολουθήσει προκειμένου να της καταβάλει το χρηματικό ποσό για την παραπάνω αγορά.

Ακολούθως η παθούσα μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου πληκτρολόγησε τους προσωπικούς τραπεζικούς της κωδικούς, χρησιμοποιώντας παράλληλα κωδικούς σε ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου, με αποτέλεσμα η δράστιδα να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια